Uusin osa: Osa 2.

 

14.3.-10

Käykäähän kattoon uutta alkavaa legacyani Täällä!  Tai Täällä!

7.3.-10

Kai mä nyt sit voin selittää alusta asti mitä tapahtu :( :

Olin innoissani. Edellispäivänä yliopisto-lisäosa saapunut postilaatikkooni ja nyt pääsen sitä testaamaan. Asensin pelin, mutta ei. Se ei toiminut. Pääsin Simsiin, mutta en siminluontitilaan, tai pelaamaan millään valmisperheelläkään.

Illalla tein niin, että poistin yliopisto, josko se sitten toimisi. Se poistui ja laitoin sisään kaupunkikämpän, jolla ennen olin pelannut. Kone kuitenkin herjasi, että aseta sisään vuodenajat levy O_o. Kone näytti, ettei minulla olisi ollenkaan asennettuna kaupunkikämppää. No minähän sitten asetin sisään vuodenajat ja peli toimi jälleen :). Mutta...  Kaupunkikämpän ominaisuuuksia ei ollut, en tiennyt miksei. Se ei ollut pienin mutta... Kaikki omatekemäni naapurustot olivat hävinneet. Yksi niistä naapurustoista oli se, jossa Saku ja Alina asuivat. Myös perusnaapurustoissa itse tekemäni perheet olviat hävinneet. Myös kaikki ladatut hävisivät, mutta niistä tiedän miten saan suht kaikki takaisin, tosin en tiedä haluanko ihan heti. Testasin eilen ja kivaa vaihtelua pelata ilman ladattuja, sen jälkeen niitä osaa taas arvostaa enemmän.

En tietenkään ollut tehnyt minkäänlaisia varmuuskopioita, joten en saa Motoréja takaisin :(. Tänään illalla tai joskus poistan kaikki lisäosat ja peruspelin ja asennan kaikki uudelleen, josko kaupunkikämppäkin tulisi takaisin peliin.

Tässä tämmöinen tarina... Sen viesti oli melkoh selvä. Eli siis:

Motorét on LOPPU! Jos saan sittenkin ne takaisin niin jatkan tottakai. Ehkä aloitan tulevaisuudessa uuden Lc:n, kun olen taas lataillut, kun nyt ajattelin kaikki poistaa ihan muuten vaan. Kerrankin tuntui, että onnistuin jossain. Tässä legacyssa onnistuin edes jotenkin. Tuntuu ikävältä jättää se :(.

Jos jotain kiinnostaa mitä kolmannessa osassa olisi tapahtunut ja mitä tarkoittaa otsikko ja muuta, niin kysyköön cboxissa, voin kertoa vaikka kaikille ihan etusivullakin, jos tahdotte...

 

Haikein mielin: Masumäni

 

 

4.3.-10

Voi olla, että se yliopisto tuleekin jo huomenna!!! Harmi vaan, etten ole sitä silloin vastaanottamassa, koska olen yötä kummitädilläni. Lauantaina ehkä illalla voin vähän testailla, mutta sunnuntaina on serkun rippijuhlat aikas kaukana.

 

3.3.-10

Nyt on sitten yliopisto lisäri tilattu Wuhuu!!! Tulee postissa toivottavasti ens viikolla :). Sitten saankin jo heti ekatkin lapset yliopistoon :).

 

3.3.-10

Löysin pelejä myyvän sivuston, jossa yliopisto lisäri maksaa vain 9.90€ + postikulut. Nyt täytyy vain toivoa, että äitini antaa sieltä tilata. Kiva jos joku kommentoisi myös toisen osan taloa, olen aika aloittelija ja haluaisin vielä kehittyä rakentamisessa ja sisustamisessa yhtä hyväksi kuin esim. Susiprinsessa, Valokarhu ja Sadepäivä.

 

 28.2.-10

100%kuvattu ja kirjotettu, se on valmis!!! Oleoo!!! 

2

 Kuva toimii linkkinä uusimpaan osaan. Otsikkokuva on mikä on, koska unohdin ottaa...

Sekä jo seuraavan osan otsikkokuva:

2

 

27.2.-10

100% Kuvattu! Osan nimi on Onnelliset. Ai niin voi ei! Unohtu ottaa otsikkokuva, täytyy toivoa, että mulla on sellanen. Ixu otin vihdoin sen kuvan sivupohjaan! Tai en vielä tiedä käykö joku niistä mitä otin, mutta ehkä. Lähetän sit joskus :D

Pidän tästä simistä: ( ei mitenkään liity )

M

 M

Tuulia Sippo neitosen nimi oli jos oikein muistan...

 

18.2.-10

Viimein pääsin taas kuvaamaan ja nyt on kuvattu reilusti yli 50%! Ai niin Ixu se kuva... Unohdin taas, mutta kyllä hommaan :D.

Saan huomenna ehkä ( ellei mulla oo yks muu meno, kun äitini ehkä sopi ärhh ) uuden lisäosan, Jeij! Mikä näistä:

Yliopisto

Matkoilla

Vapaa-aika

Lemmikkielämää

vai Kauppa auki?

 

14.2.-10

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!!!!!

 

 

13.2.-10

 

Ääh... Pää on ihan tyhjänä, en tiedä miten jatkaisin... Joten voi mennä vähän aikaa, että osa ilmestyy. Olen vasta rakentanut talon...

Sen sijaan päivittelin vähän Jarin perhettä. Kukaan ei oo tainnu kattoon noita Muuta juttuja? Ainakaan niitä ei oo kommentoitu... Tai no, eihän niissä mitään kommentoitavaa kyllä olekaan.

 

7.2.-10

Värkkäsin tänne tälläsen etusivun  sekä kirjoitin ensimmäisen osan valmiiksi. Kipittäkäähän lukemaan lyhykäistä osaa!